Pink - životopis◄

26. března 2008 v 17:07 | Marťas |  Pink
       

Pink

Zpěvačka

Datum narození: 08.09.1979
Místo narození: Doylestown, Pennsylvania, USA
Znamení: Panna
Životopis:
Pink se skutečně jmenuje Alecia Moore. Narodila se Jamesovi a Judy Moorovým. Zatímco vyrůstala ve Philadephii, její otec hrál na kytaru písně od Roberta Dylana a Dona McLeana, což sloužilo jako inspirace pro začátek její hudební kariéry. Mladá Pink si velmi zamilovala hudbu a pokud nemusela mluvit, tak raději zpívala. Ráda chodila do Philly klubu místo, které jí umožnilo vyjádřit sama sebe zpěvem a tancem. Ve třinácti se seznámila s populárním tanečníkem z Philly klubu, se kterým začala tancovat a zpívat s jeho rapovou kapelou "Schools of Thought". Ve čtrnácti složila svou první píseň. Psaním písní vyjadřovala své pocity, které získala během svého dětství a dospívání. Každý pátek večer navštěvovala klub Fever, kde zažila svých 5 minut slávy. Když jí některé vystoupení nevyšla, tak dokázala využít
Ve zkratce:
bratr: Jason
barva očí: modrá
původní barva vlasů: blond
výška: 162 cm
zajímavost: piercing v jazyku
Filmografie:
2007Katakomby (Catacombs) ...Carolyn
2003Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle) ...Coal Bowl Starter
Diskografie:Album
2006
2003
2001
2000
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký TV kanál je nej??

ČT 1
ČT 2
Nova
Prima

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama