Avril Lavigne - životopis◄

25. března 2008 v 16:13 | Marťas |  Avril Lavigne

Avril Lavigne

zpěvačka, herečka

Datum narození: 27.09.1984 Místo narození: Belleville, Ontario, Kanada Znamení: Váhy

Životopis:
Avril není typickou mladou popovou princeznou, ve skutečnosti je přesný opak Britney Spears. Je divoká skejtařka, která má ráda punk-rokovou hudbu. Avril má mladší sestru a staršího bratra. Se zpěvem začala již ve dvou letech v místním kostelním sboru. V tomto sboru zpívala do svých deseti let. Krátce poté, díky svému pěveckému nadání vyhrála hlavní cenu v soutěži místní rozhlasové stanice. Touto cenou byla cesta do Ottawy, kde si zazpívala duet se slavnou zpěvačkou Shania Twain. Ve svých 13 letech začala psát své vlastní písně a hrát na kytaru. Brzy poté nahrála na videokazetu své hudební výkony a poslala je několika nahrávacím společnostem. Naštěstí si jí všiml šéf nahrávací společnosti Arista Records Antonio L.A. Reid. Avril proto
Filmografie:
2006Fast Food Nation (Fast Food Nation) ...Alice
200495.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004 ...Performer
Diskografie: Album
2007
2004
2003
2002
Complicated
2002
Sk8er Boi
Kontakt: Avril Lavigne
Arista Records
6West 57th Street
New York
USA
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Jaký TV kanál je nej??

ČT 1
ČT 2
Nova
Prima

Komentáře

1 ashley ashley | Web | 25. března 2008 v 17:47 | Reagovat

máš u mně diplom

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama